Over ons

Beauty Hub Amstelveen biedt bijna alle diensten op het gebied van Hair en Beauty onder één dak. We bestaan al 27 jaar op de vertrouwde locatie aan het Hueseplein, de eerste 25 jaar als kapsalon Due Donne Hair. Onze trouwe klanten – zowel dames, heren als jongeren – zijn blij dat topkapster Ciska een team van beauty specialisten om zich heen verzameld heeft.

Ciska

Ik ben Ciska. Sinds 1987 ben ik met veel plezier werkzaam als kapster. 26 jaar geleden heb ik de overstap naar kapsalon Due Donne Hair gemaakt. Mijn passie in het kappersvak is: Het omgaan met mensen, luisterend oor bieden, nieuwste kniptechnieken toepassen, kleuren en bovenal een mooi kapsel creëren en creatief bezig zijn! Ik vind het belangrijk dat de klant het bezoek aan de kapper als een ‘uitje’ ervaart. Wanneer ik een klant met een smile de deur uit zie gaan vind ik dat fijn en geeft mij dat veel voldoening.

Shernalis

Mijn naam is Shernalis. Ik ben de eigenaresse van “Body Care Aesthetics” gevestigd in zowel Almere als Amstelveen.

Mijn passie voor beauty is al in mijn tienerjaren ontwikkeld. Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring opgebouwd in zowel de esthetische als cosmetische behandelingen.  Als basis gebruik ik de beproefde technieken van Dr. Vodder “lymphedrainage” en combineer deze met lipomassage, zoals het werd ontwikkeld in Zuid-Amerika. Ik volg daar om de 2 jaar trainingen van de nieuwste trends en technieken voor het allerbeste resultaat.
Creëer het lichaam dat u verdient, van binnen en buiten. In een intakegesprek stel ik – samen met u – een behandelplan op, dat is aangepast aan uw behoeften en wensen.

Boek hier uw afspraak in Almere
Boek hier uw afspraak in Amstelveen

Ieder is uniek en verdient het beste. Ik leg u graag in de watten!
We all deserve to be beautiful in our own way!

Eric

Ik ben Eric en mijn carrière kun je gerust gevarieerd noemen.

In de 80’er jaren was ik gymleraar en tot 2016 heb ik in Amstelveen en Aalsmeer aerobic lessen gegeven. In de ninetees ben ik als IT’er aan de slag gegaan, eerst bij Fokker en later bij ABN AMRO. Als projectmanager in de financiële dienstverlening ben ik nu al zes jaar zelfstandig professional.

Al vele jaren zorgt Ciska ervoor dat ik altijd goed gekapt voor de dag kom. Toen zij mij vroeg om haar te helpen met de doorstart van de kapsalon heb ik geen moment getwijfeld. We zullen er alles aan doen om onze klanten het beste te bieden op het gebied van schoonheids- en haarverzorging! 

Je kunt mij bereiken op 06-51478920 of via email: eric@beauty-hub.nl.