Heren Kapper

Wij zijn gespecialiseerd in knippen, baardverzorging, scheren en hoofdscheerbeurten tegen een lage prijs. Onze professioneel opgeleide barbiers zijn heel gastvrij en u zult zich snel op uw gemak voelen; geniet gezellig van een gratis drankje terwijl je op je beurt wacht. Elke knipbeurt wordt traditioneel afgewerkt met een kleine scheerbeurt “met een scheermesje in de nek”. Onze barbiers bieden een persoonlijke service op maat en creëren de looks dus je zelf graag wil: klassiek of juist heel modern. Wij weten hoe belangrijk het voor jou is om er op je best uit te zien en je stijlvol te voelen.

Via een collega bij deze salon terechtgekomen. Springt eruit door de gastvrijheid en vooral het kundige advies wat je krijgt over wat te doen met je haar. Daarnaast is Ciska een vrolijke dame die je direct het huiskamer thuisgevoel geeft. Geen moment spijt en voor mij een blijvertje!

Een verademing om goed geknipt te worden met een vers gezette espresso en de aandacht te krijgen die je als klant verdient. Een aanrader!


Voor het eerst deze salon bezocht. Zeker niet voor het laatst. Ciska was vriendelijk, enthousiast en vakkundig. Ze nam alle tijd om mij een en ander uit te leggen hoe ik het beste zelf mijn baard kon onderhouden.