Due Donne Hair

De historie van de kapsalon Due Donne Hair begint met de oprichting in september 1995 door Due Donne, wat Portugees is voor Twee Dames: De Portugese Paula en de Nederlandse Laura. Na enkele jaren ging Paula terug naar haar geboorteland. 

Laura en haar team hadden ruim 23 jaar ‒ op de vertrouwde locatie aan het Hueseplein in Amstelveen ‒ een brede klantenkring van dames en heren die kiezen voor kwaliteit. Tot groot verdriet is Laura begin 2019 overleden.

De klanten reageren enthousiast als ze horen dat Ciska, al vanaf het begin een trouwe medewerkster, in 2019 de kapsalon voortzet. Ciska heeft in Eric haar compagnon gevonden. Samen hebben wij het interieur vernieuwd en behouden wat goed is: tijd en aandacht voor onze klanten en topkwaliteit leveren op het gebied van haarverzorging, o.a. met de topproducten van Goldwell. We hebben de erkenning gekregen als SLB leerbedrijf. Nieuw is ook dat u afspraken online kunt maken. En parkeren mag de eerste twee uren gratis met een blauwe schijf.

In 2020 is het idee ontstaan om de kapsalon te transformeren naar een beautysalon waar klanten alle beauty en hair behandelingen onder 1 dak vinden.