Body Care Aesthetics

Body Care Aesthetics is gevestigd in Amstelveen en Almere en is het centrum voor lichamelijke verzorging, goed voor lichaam en geest. Met oog voor gezondheid en welzijn worden alle behandelingen op een deskundige manier uitgevoerd. We gebruiken beproefde technieken waaronder lymfedrainage van Dr. Vodder en lipomassage zoals het werd ontwikkeld in Zuid-Amerika.

Creëer het lichaam dat u verdient, van binnen en buiten.

Tegenwoordig ondergaan zowel de man als de vrouw cosmetische ingrepen. Belangrijk om te weten is dat iedereen zo’n ingreep anders ervaart. Daarom is het noodzakelijk dat de behandeling deskundig uitgevoerd wordt om de zwelling te verminderen in het operatiegebied, de genezing te bevorderen en verhardingen te verminderen voor een beter resultaat te behalen. Bij Body Care Aesthetics zijn we professionals in het uitvoeren van lipomassages, bindweefselmassages, afslankmassages, maderotherapie en nog vele andere behandelingen.

Bij Body Care Aesthetics zorgen wij dat onze klanten samen met ons door middel van een intakegesprek een behandelplan opstellen dat aangepast is aan de behoefte en wensen van de klant. Dit garandeert een spoedig herstel.

Boek hier uw afspraak in Almere

Boek hier uw afspraak in Amstelveen